Oproep OSCAR Enquête 16 juni tijdens OSCAR-avond

Inmiddels is Schrijverscafé OSCAR een begrip voor de schrijvers die voordragen tijdens onze OSCAR-events en de luisteraars die deze avonden bezoeken.

Al meer dan twee jaar een gewaardeerd reizend schrijverspodium. Avonden gevuld met verhalen tijdens alle door OSCAR georganiseerde events, met plezier bezocht  door schrijvers uit Arnhem en omstreken en talloze luisteraars.

Wij vinden als OSCAR-stuurgroep de tijd rijp om wat betreft organisatie, invulling en vormgeving de events op verschillende onderdelen nog eens opnieuw te bekijken.

Voldoen de events aan wat we als schrijvers willen binnen OSCAR? Zijn er nieuwe impulsen nodig? Waar heeft de schrijver in deze tijd behoefte aan?

Er zal 16 juni tijdens de event Idee-Fixe een enquête worden gehouden waarin door de aanwezige schrijvers meegedacht wordt over de vormgeving en inhoud van onze toekomstige events.

OSCAR is tenslotte een platform voor en door schrijvers waarin nieuwe ideeën welkom zijn. Laat je horen en zien op zaterdag 16 juni. Ook kun je een anonieme enquête op deze website invullen via de volgende link : Enquête schrijverscafé Oscar

Dit bericht is geplaatst in Beeldende kunst, Gebeurtenis, Muziek, Poezie, Proza, Theater. Bookmark de permalink.

Geef een reactie