Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Buitenissig

december 29, 2017 @ 20:00 - 23:00 CET

Gratis

Iedereen wil bijzonder zijn, niemand is graag een grijze muis. Vooral schrijvers en kunstenaars niet. Veel van hen voelen een drang naar meer kleur in het leven. Liever zoeken ze het afwijkende, het bizarre, het excentrieke, het markante. Hoe dat eruit ziet? Tja, buitenissigheid komt in soorten en maten. Hou je daarvan of vind je gewoon al gek genoeg? Kom in ieder geval naar Schrijverscafé Oscar en vertel je verhaal. Of je nu proza, poëzie, een songtekst of power poetry ten gehore brengt: jouw bijdrage maakt de avond kleurrijk en authentiek. Om het helemaal anders dan gewoon te maken, is Theatergroep Echo (www.tgecho.com) aanwezig, die met tekst en spel aan de gang gaat.

Ontwerp van deze maandposter: My wilderness shakes van Monica Croese (www.monicacroese.com) Tevens zal Monica deze avond eigen werk rond het thema “buitenissig” exposeren. De muziek wordt verzorgd door een singer songwriter die zijn poëtische teksten zingt / voordraagt.

Om iedereen aan de beurt te laten komen vragen we je om je bijdrage niet langer dan 10 minuten te laten duren. Twijfel je over de lengte: lees de tekst thuis een keer voor en zet een timer. Weet je nu al wat je gaat voordragen? Geef je genre en tijdsduur vast door via de Facebook messenger of info@schrijverscafeoscar.nl

Toegang gratis, een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.

 

Gegevens

Datum:
december 29, 2017
Tijd:
20:00 - 23:00
Kosten:
Gratis
Evenement Tags:
, ,

Organisator

Schrijverscafe Oscar

Locatie

Broerenstraat 54
Broerenstraat 54
Arnhem, Nederland
+ Google Maps
Website:
http://www.b53.nl/

Geef een reactie