Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

september 7, 2018 @ 19:00 - 22:00 CEST

Gratis

We reizen, we haten, we hebben lief, we falen en staan weer op.
We omarmen, we veroordelen. Hier gaan we doorheen en daarover schrijven we.

Woorden in je hoofd. Zinnen die in je opkomen. Zingend en zuchtend vormen zich de woorden en rijgen zich de woorden aaneen. Beelden die terug komen; beelden die je een stem wilt geven.Situaties die je inspireren. Jezelf blootgeven. Geheimen die je kleur en geur wilt geven. Maar je verhaal is er pas echt als het wordt gehoord.

 

 

888 dagen is reizend Schrijverscafé Oscar in Arnhem nu een feit.
Menig schrijver beklom vastberaden of met de nodige beginnerszenuwen dit open podium.Waarin het woord centraal staat en grenzen worden geslecht tussen de woorden en diverse kunstdisciplines. Proza en Poezië; vermengd met Kunst, Muziek,Theater, Fotografie. We kijken als organisatie, schrijvers en luisteraars terug op al die kleurrijke events. We hebben ze in ons hart gesloten. Herinneringen aan ontmoetingen en uitwisseling.

Vrijdagavond 7 September in Rozet van 19.00 tot 22.00u kunnen jullie een feestelijk programma verwachten. Vol met Proza, Poezië enSpoken Word. Romheen hult zich samen met La Zona in Muziek en Poezië. Onderhuidse dichtkunst en Fotografie. Pianomuziek en eigen teksten gezongen door kunstenares Lieke. Een Art Jam met kunstenares Zippora Meyer die onze verhalen zal volgen gedurende de avond. Boekhandel HijmanOngerijmd zal er zijn met een stand van Arnhemse schrijvers waaronder ook Oscar schrijvers.

Diegenen die voor willen dragen moeten er rekening mee houden dat er nu al veel aanmeldingen zijn. Als er voor deze avond teveel aanmeldingen binnenkomen zijn we helaas genoodzaakt een reservelijst te maken. Het thema van je Proza of Poezië of tekst voor deze avond is vrij. De tijdsduur hiervan bedraagt maximaal 10 minuten. Check dit van tevoren met een timer. Aanmeldingen tijdens de avond van 18.45 tot 19.00. Dus wees op tijd!

Vanaf 22.00 gaat Rozet dicht. Napraten met een drankje kan in Momento.

Tot 7 september in Rozet. We hebben er zin in!!!

Gegevens

Datum:
september 7, 2018
Tijd:
19:00 - 22:00
Kosten:
Gratis
Evenement Tags:
,

Organisator

Schrijverscafe Oscar

Locatie

Rozet
Kortestraat 16
Arnhem, Gelderland 6811 EP Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
026 354 3100
Website:
http://www.rozet.nl/

Geef een reactie