Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Idee-Fixe zaterdagavond 16 juni

juni 16, 2018 @ 20:00 - 23:00 CEST

Gratis

Een bonte stoet mensen met fleurige parasols die door je kamer paraderen. Uit je vloerbedekking groeien groene stengels die in enkele seconden uitgroeien tot complexe planten inclusief felroze knoppen. De kamer is ijskoud en met sneeuw bedekt terwijl de thermostaat 23 graden aangeeft.
Als je naar buiten loopt ontmoet je jezelf op straat. De man die er zeker van is dat het buurmeisje wat hem kort aankijkt hiermee blijk geeft van haar eeuwige liefde. Zij zijn voor elkaar voorbestemd. Waarna hij zijn hele leven rondom haar vorm geeft om voortdurend in haar buurt te kunnen zijn.
Oma hoort een fanfare terwijl er nergens een orkest te bekennen is. Het denkbeeldige vriendje Omar van de achtjarige Thijs.
Iedereen kent ze wel, mensen die stemmen horen in de stilzwijgende natuur. Een idee-fixe in het dagelijks leven van veel mensen. Ervan overtuigd zijn dat een beeld wat jij alleen waarneemt werkelijk bestaat en zo de dagelijkse handelingen bepaalt.

Idee-Fixe is het thema voor Schrijverscafé OSCAR op zaterdagavond 16 juni. Een thema waar je als schrijver je verbeelding op los kunt laten. Verbaas en verwonder jezelf en ons als luisteraar met jouw idee-fixe. We zijn benieuwd naar jullie verhalen en poëzie.

Reizend Schrijverscafé Oscar organiseert deze avond weer van 20.00-23.00 uur op een bijzondere locatie: Molen De Kroon, Arnhem (Klarendalseweg 82). Zoals altijd tijdens deze avonden zal muziek en kunst niet ontbreken. Schrijvers en luisteraars, we verheugen ons weer op jullie komst. Tot zaterdagavond 16 juni 20.00-23.00 uur in Molen De Kroon.

Gegevens

Datum:
juni 16, 2018
Tijd:
20:00 - 23:00
Kosten:
Gratis

Organisator

Schrijverscafe Oscar

Locatie

Klarendalseweg 82
Klarendalseweg 82
Arnhem,
+ Google Maps

Geef een reactie